Designer Schoenen Sale België Online - Goedkope Adidas,Gabor,Tamaris,Skechers & Lacoste Sneakers Outlet

Verzenden & retouren

Retourbeleid
Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u uw bestelling plaatst. Omdat het een gelijke deal met u en onze winkel is, hopen we dat u een goede ervaring kunt hebben in onze winkel. Bekijk nu het beleid hieronder:
We bieden een retourgarantie van 7 dagen op alle producten. Als u een artikel wilt retourneren of ruilen, neemt u van tevoren contact met ons op voor verdere instructies. Het spijt ons dat verzendkosten niet worden gerestitueerd.
Voor retouren
Als u uw artikelen wilt retourneren, dient u ons eerst op de hoogte te stellen met vermelding van de reden en het bestelnummer voor de retour binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Alle items moeten volledig worden teruggestuurd met de originele verpakking. Alle pakketten moeten via een traceerbare methode worden verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport. Let op dat de oorspronkelijke verzendkosten niet worden gerestitueerd. Neem daarom contact met ons op met al uw vragen en problemen voordat u uw bestelling plaatst.
Voor uitwisselingen
Items moeten binnen 7 dagen na levering worden geretourneerd en de klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten veroorzaakt door het gehele uitwisselingsproces. Alle artikelen kunnen alleen worden ingewisseld voor gelijke prijsvervanging, houd er rekening mee dat we de vervangingen pas zullen geven nadat uw retourzendingen zijn ontvangen.
Uw bestelling annuleren
Als u een bestelling hebt geplaatst en deze later wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Maar als uw bestelling is verzonden, kunnen we deze niet annuleren.
Voor terugbetaling
Restituties worden geregeld zodra we de geretourneerde producten ontvangen en controleren. Als u een teruggave verschuldigd bent voor artikelen die niet kunnen worden geretourneerd, wordt er een teruggave uitgevoerd wanneer u contact met ons opneemt over uw productprobleem. Wanneer de terugbetaling is ingediend, kunt u verwachten dat deze binnen 15-25 werkdagen wordt ontvangen, omdat het enige tijd duurt voordat het creditcardbedrijf en de bank de restitutie hebben verwerkt.
Als uw zaken niet voldoen aan het retourbeleid, neem dan contact met ons op.
Terug